Caravans te koop

Camping Goorzicht biedt regelmatig gebruikte stacaravans aan. Momenteel zijn er een aantal in perfecte staat verkerende caravans te koop. Ze zijn modern en compleet ingericht. Wanneer u belangstelling heeft, kunt u met ons contact opnemen via het info@goorzicht.nl of telefonisch via 0543 - 461339

Wij hebben ook nog enkele mooie jaarplaatsen vrij voor een stacaravan!
We beschikken op de camping nog over enkele vrije grote jaarplaatsen waar de caravan naar uw keuze geplaatst kan worden.

Te Koop: Wllerby Westmorland

Stacaravan type Willerby Westmorland
Afmetingen: 3,70 x 10,80 - Slaapkamers: 2

Prijs: € 8250,00 incl.jaarplaats 2018

Indeling:

  • De woonkamer is voorzien van een grote rondzitbank, salontafel, veel kastruimte, ruimte voor de tv, een ingebouwde gaskachel, nog een rondzitbank met eettafel.
  • Aansluitend aan de woonkamer zit een ruime keuken met oven, grill, gasfornuis en veel kastruimte.
  • De badkamer is in het midden van de caravan gelegen en heeft een douche wastafel met kast en een toilet. Tevens is de badkamer en suite aan de ouderslaapkamer doormiddel van een extra deur.
  • Deze ruime slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, kaptafel en zeer veel kastruimte. De kastruimte bestaat uit twee grote kasten en kasten boven het bed. De tweede slaapkamer heeft tweepersoonsbed met nachtkastje, kledingkast, kastruimte boven het bed en een spiegel.
  • De slaapkamers en de badkamer zijn voorzien van elektrische bijverwarming
  • De caravan heeft aan de achterzijde een extra opbergruimte die te betreden is via de buitenkant
 
Realisatie: www.makn.nl