Caravans te koop

Camping Goorzicht biedt regelmatig gebruikte stacaravans aan. Momenteel zijn er een aantal in perfecte staat verkerende caravans te koop. Ze zijn modern en compleet ingericht. Wanneer u belangstelling heeft, kunt u met ons contact opnemen via het info@goorzicht.nl of telefonisch via 0543 - 461339

Wij hebben ook nog enkele mooie jaarplaatsen vrij voor een stacaravan!
We beschikken op de camping nog over enkele vrije grote jaarplaatsen waar de caravan naar uw keuze geplaatst kan worden.

Te Koop: Stacaravan Nordstar

Deze occasion is verkocht!

U wilt lekker tot rust komen in de mooie Achterhoek en genieten van de prachtige omgeving en gezellige plaatsen?  Dan is dit uw kans, op onze mooie camping in de bossen bij Aalten/Lichtenvoorde en dichtbij Winterswijk, Doetinchem, Enschede etc. is deze mooie stacaravan (merk Nordstar) te koop voorzien van een tweepersoonsslaapkamer, keuken, badcel en een eet- en zithoek. Alle inventaris (ook TV, radio etc.), tuinset en parasol zijn inbegrepen in de prijs evenals het staangeld voor 2018.

De caravan is aan de buitenzijde niet alleen over de volle breedte voorzien van een hoogwaardige aluminium luifel maar ook staat er naast de caravan een mooie ruime houten blokhut. Al uw fietsen, tuingereedschap, stoelen etc. kunt u hierin opbergen. De caravan is gelegen op een van de leukste plaatsen van de camping. Hij staat op een ruim perceel, is rustig gelegen maar toch met prachtig uitzicht naar het zwembad, de speeltuin, het sportveld en dichtbij de sanitaire voorzieningen. Kortom alles bij de hand voor een lang en mooi campingseizoen.

Wanneer u interesse hebt en de caravan wilt bezichtigen is dat uiteraard geen probleem. De familie te Dorsthorst (campingeigenaar) heeft een sleutel en zal u de caravan graag tonen. Voor de adresgegevens (voor alle zekerheid svp vooraf even bellen) verwijzen wij u graag naar de campingwebsite www.goorzicht.nl
 
Realisatie: www.makn.nl