Onze Accommodatie

Onze camping is uitgerust met alle faciliteiten die gevraagd worden van een moderne camping. Goede sanitaire voorzieningen (met een nieuw, zeer modern en verwarmd toiletgebouw met een aparte babyroom en wasserette) zijn daarin natuurlijk erg belangrijk, tevens heeft u elektriciteit, gas, kabel-tv, WIFI en een telefoonaansluiting binnen handbereik.

Voor elke leeftijdsgroep heeft de camping het nodige te bieden zodat de camping omschreven kan worden als een echte familiecamping. Bij de receptie kunt u terecht voor al uw vragen en informatie over de camping, de omgeving en de activiteiten eromheen. Wij voldoen aan de RECRON voorwaarden.

Verwarmd zwembad en speeltuin
Direct naast het terras van de kantine bevindt zich de speeltuin speeltuin met 2 verwarmde zwembaden voor jong en oud. In de speeltuin staan o.a. een groot klimtoestel, een glijbaan, een zweefmolen, een grote zandbak met waterspel en 2 trampolines. Het kinderbad is van alle kanten goed afgeschermd zodat uw kinderen veilig kunnen zwemmen en u gemakkelijk het overzicht kunt behouden.

Sanitaire voorzieningen
Het toiletgebouw op onze camping is ruim en comfortabel en aangepast aan de wensen van deze tijd. Er is een aparte afdeling voor zowel dames als heren, met voor elk meerdere douches, wastafels en toiletten. Aan de buitenzijde zijn wasbakken, een tappunt voor zowel warm als koud water en een spoelbak voor het chemisch toilet. Deze voorzieningen staan garant voor comfortabel verblijf op de camping. Er is een aparte ruimte ingericht als babyroom en deze ruimte kan ook gebruikt worden voor douchegelegenheid voor minder-validen.

Kantine en cafetaria
De kantine is een zeer ruim vertrek met een bar en een cafetaria waar het goed toeven is en je terecht kunt voor een hapje en een drankje en veel gezelligheid. Voor een grotere groep mensen is er volop ruimte om samen aan een tafel plaats te nemen. Ook aan de kinderen is gedacht door het opstellen van enkele spelen. De kantine heeft nog een aangrenzende zaal met bar die gebruikt wordt voor activiteiten zoals kinderdisco. De kantine wordt tevens gebruikt als recreatieruimte, zeker bij slecht weer.

Jeu de Boules
De camping beschikt over een tweetal speciaal aangelegde jeu de boules banen.
Deze bevinden zich direct achter de kantine.

 
Realisatie: www.makn.nl