Recreatieteam camping Goorzicht

Met trots kunnen wij U mededelen dat het recreatieteam per 01-08-2016 een vereniging is geworden, dit maakt het mogelijk dat wij als recreatieteam van de camping nog meer kunnen organiseren voor onze camping gasten.

Het team organiseert nu al 11 jaar met veel plezier de activiteiten, en er melden zich steeds meer leden (campinggasten) aan om lid van ons team te worden om te helpen met het organiseren van diverse sport en spelen.
Onze motto is dan ook 'voor campinggasten door campinggasten'.

Elk jaar maken we een overzicht van de activiteiten die er dat jaar weer georganiseerd worden. De agenda is de rode draad, dat wil zeggen dat er activiteiten gewijzigd kunnen worden, voor enkele activiteiten zijn we afhankelijk van het weer.
Gedurende het seizoen komen er ook nieuwe idee├źn op tafel, want de activiteiten worden georganiseerd door en voor de campinggasten. Alle campinggasten hebben inbreng wat er wordt georganiseerd.

De grote activiteiten zoals darten, visbakken, optredens in de kantine, voetbaltoernooi enz..... staan vast. Maar staat er gepland spel in de kantine, en het is buiten 30 graden,dan zal deze omgezet worden in buikglijden , spel in het zwembad of een andere buitenactiviteit.

In 2017 gaan we ook veel activiteiten organiseren voor de kleinere kinderen onder de campinggasten. We hebben 3 nieuwe leden erbij gekregen die met veel plezier willen gaan plakken, knippen en knutselen met de kinderen in de kantine.

Bestuursleden vereniging recreatieteam camping Goorzicht.


 
Realisatie: www.makn.nl